MAR program

Microsoft termékek értékesítése a MAR program keretében

Az alábbiakban röviden bemutatjuk a MAR program keretein belül forgalmazott termékeket, illetve a leggyakrabban előforduló kérdésekre is próbálunk választ adni.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeinken!

Microsoft Windows 7, 8.1 és 10 is M.A.R. programban

Már Windows 8.1 is előtelepíthető az általunk forgalmazott használt/felújított PC-kre és notebookokra.

A MarosInformatika Bt 2016.07.15 napjától a Microsofttal, és a MAR programban résztvevő kiváló beszállítónkkal szorosan együttműködve megkezdte a programban résztvevő szoftverek értékesítését

A MAR programban részt vesznek a világ legjelentősebb használt számítógép disztribútorai, akikhez a magyarországi cégek között egyedüliként beszállító partnerünk is csatlakozott.

A Microsoft® új OEM programja lehetővé teszi, hogy a MarosInformatika Bt. által forgalmazott használt számítógépeket Eredeti Windows operációs rendszerrel értékesíthessük.

Az eredeti Windows operációs rendszer használata épp oly fontos a felújított számítógépeknél, mint az újak esetében. A végfelhasználók számára csak az eredeti Windows operációs rendszer nyújt olyan lehetőségeket, mint a teljes körű letöltések, frissítések valamint a továbbfejlesztett funkciók.

A MAR program a Microsoft® új OEM programja, ami lehetővé teszi, hogy eredeti Windows operációs rendszerrel telepítve kerüljenek forgalomba a felújított számítógépek.

Weboldalunkon szereplő PC-k és laptopok minden esetben tartalmazzák, mely Windows választható hozzájuk. Windows 7 és Windows 8.1 verzió választása esetén is lehetőség van frissíteni majd Windows 10-re.

A Program keretein belül kedvező áron juthatsz hozzá még a Microsoft® Office 365 vagy Officer 2013 irodai csomaghoz is, amely az MS Outlook, Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Acces, Publisher szoftvereket tartalmazza.

Mi az a felújított számítógép?

A felújított PC vagy notebook olyan használt számítógép, melyen elvégezték az adattörlést, tesztelést és az esetleges kisebb hibák javítását. A felújítás feltétele, hogy a számítógép eredeti alaplapja megmaradjon. Amennyiben az alaplapot cserélni kell, az új alaplap teljes specifikációjának meg kell egyeznie az eredetiével. Ellenkező esetben már nem felújított, hanem teljesen új számítógépről beszélünk.

A felújított számítógéphez tartozik COA matrica?

Igen. A MarosInformatika Bt. által az előtelepítés során felragasztott OEM matricáját tartlamazza a számítógép.

Szükséges a program aktiválása?

Igen, a végfelhasználónak kell az első indításkor aktiválnia kell a szoftvert a MarosInformatika által felragasztott  matricán található, betűkből és számokból álló termékkulcs segítségével.
 

Mi bizonyítja, hogy a felújított számítógép eredeti Windows licensszel rendelkezik?

A MarosInformatika Bt által az előtelepítés során felragasztott  COA matrica igazolja, hogy a számítógép eredeti Windows licensszel rendelkezik valamint a számla.

A számítógépemen nincs Windows COA matrica. Feltelepíthetem a Windowst a számítógépre?

Igen, de a számítógép nem rendelkezik majd Eredeti Windows bizonyítvánnyal, ezért licenszet a rendszerépítőn keresztül, esetleg kiskereskedelmi úton kell vásárolnia. Amennyiben a számítógép felhasználói iskolák, nonprofit szervezetek, vagy egyéb közösségi felhasználók, akkor lehetőségük van a Community MAR program keretein belül igényelni licenszet. Ha a felhasználó iskola, akkor az "Fresh Start ajándék számítógéphez" program keretein belül juthat licenszhez.

Ha van egy számítógépem COA matricával, de nincs helyreállító média vagy képfájl, vásárolhatok egy használt médiát, pl. online aukciós oldalról, vagy használhatok más médiát, amivel már rendelkezem?

Nem. 


Kaptam egy felújított számítógépet, és az eredeti tulajdonos készített egy másolat CD-t az ő helyreállító médiájáról. Használhatom a másolatot az újratelepítéshez?

Nem. 

Van egy helyreállító médiám, amely más modell, mint amilyen számítógéppel rendelkezem. Használhatom ezt a médiát a számítógép felújítása során?

Nem. A helyreállító média csak az eredeti számítógéppel használható, amelyet a gép megvásárlásakor az OEM (számítógép eredeti gyártója) mellékel a végfelhasználónak.

Miért jó választás a Windows?

A Windows 8 határozottan jobb erőforrás-kihasználással fog rendelkezni, mint az elődje, mert ugyanolyan, vagy kisebb teljesítményű számítógépeken is sokkal jobban teljesít.

A Windows 7 joggal tekinthető biztonságos operációs rendszernek. A Microsoft Windows 8 a későbbiekben sokkal nagyobb biztonságot nyújt a hálózatok, a böngészés, a megosztás és a felhő integráció területén.

Az Application Store létrehozása és kiépítése miatt, a Windows 8 hatalmas előnyre tesz szert a Microsoft többi operációs rendszerével szemben. 

Microsoft Office 365 irodai szoftvercsomag

Regisztráljon a tovább olvasáshoz...

A Microsoft OFFICE 365 (Egyszemélyes verzió)


Outlook, Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Acces, Publisher. (Korlátlan Felhő, havi 60 perc nemzetközi Skype hívás). Automatikus verzió frisítés. 
1 éves licensz 1 felhasználónak 1 PC-n és 1 táblagépen használhatja. 

Előfizetéses modell

Microsoft Office 2016 irodai szoftvercsomag

Microsoft OFFICE 2016 (Otthoni és kisvállalati verzió)

Outlook, Word, PowerPoint, Excel, OneNote. 
1 felhasználó 1 PC-n használhatja. 

A Microsoft Office 2016 hozott néhány hatalmas változást az előző verziókhoz képest a nagyszerű felhő-szolgáltatással és az érintést-támogató funkciókkal, de ez talán nem elég ahhoz, hogy az irodai csomagok királyává kiálthassuk ki.

Egyszeri vásárlás!

Árak

Windows 7 Home Premium - 9.990 Ft
Windows 7 Professional - 15.990 Ft

Windows 8.1 alap verzió - 16.990 Ft
Windows 8.1 pro verzió - 29.990 Ft

Winwows 10 Home - 14.990 Ft
Windows 10 Pro - 21.990 Ft

Office 365 egyszemélyes (előfizetés) - 19.990 Ft (1 év, 1 pc+1tablet)

Office 2016 Kisvállalati - 79.990 Ft